2007-10-25, 19:25
Pilnie poszukuje Polskiego dobrego dentyste,jezeli ktos zna takiego bardzo prosze o adress!
e-mail : marek025@wp.pl
2007-10-25, 22:40
wiesz najlepiej weż któryś z polskich tygodników - coolturę, polish expres itp. Tam jest mnóstwo ogłoszeń - napewno znajdziesz jakiegoś w swojej okolicy ;) ale musisz liczyć się z tym, że polscy lekarze biorą za usługi więcej kasy i nie zawsze dobrze ją wykonują... niestety... No, ale oczywiście nie wszysy. Dobrze byłoby gdyby ktoś polecił Ci znajomego dobrego dentystę...
2010-01-22, 23:28
Bardzo dobra Pani doktor pracuje na Greenford-klinika-ESKULAP.dr GOROSZEWSKA,super robi nic nie boli i wogle fajna jest,Widac ze lubi swoja prace.Ceny tez ma o wiele mniejsze niz w u innych polskich dentystow sprawdzalem sam.Naprawde ja polecam bedziesz zadowolony,leczy sie u niej cala moja rodzina i bardzo dobre ma podejscie do dzieci.
2010-07-26, 16:11
Hej!
Jakby ktoś jeszcze szukał dobrego stomatologa, to mogę polecić gabinet stomatologiczny Tarabuła. Wprawdzie znajduje się on we Wrocławiu, więc kawałek od Londynu... Ale teraz są tanie bilety, to można wybrać się tam na wakacje, a przy okazji na leczenie zębów:)
Ceny zdecydowanie konkurencyjne w stosunku do cen w Londynie, a jakość usług bardzo wysoka, na pewno lepsza niż w wielu miejscach w Londynie.
Zainteresowanych zapraszam na ich stronę internetową: www.tarabula.med.pl.
Sam korzystałem z ich usług i z czystym sumieniem polecam, a oprócz tego można o nich trochę poczytać w internecie.
2010-08-22, 23:14
dobrze robi dentystka na Greenfordzie w eskulapie,nic nie bolalo i cena w miare rozsadna:)